antara realiti dan fantasi, sebuah ceritera adaptasi dari realiti menjadi fantasi. kebenaran atau kepalsuan, anda tentukan.
RSS

Wednesday, March 7, 2012

miracles do happen

YA ALLAH,

Alhamdulillah syukur.

Aku tak boleh nak habaq kat hangpa macam mana seronoknya dapat tawaran sambung belajaq, masa kluaq result aku check tengok tak berjaya, and masa diorang buka untuk rayuan, nama aku takdak dalam senarai.

Hari ni, jam 9pm ++ aku berniat nak check saman, tapi tangan aku galak tekan UiTM Online,

aku BERJAYA!

UiTM Sg Petani / Merbok, here I come..

ALHAMDULILLAH

Terima kasih mak, bapak, Tuan Haji Razak especially kerana banyak tolong. Ampunkan saya sebab suka tidoq dalam kelas masa Diploma dulu..

No comments:

Post a Comment