antara realiti dan fantasi, sebuah ceritera adaptasi dari realiti menjadi fantasi. kebenaran atau kepalsuan, anda tentukan.
RSS

Saturday, April 14, 2012

Mengharapkan sesuatu yang baru

Aku perlukan perubahan.
Perubahan untuk diriku, dan seluruh keluargaku.

Kalau sayang katakan sayang,
Kalau dah tak perlu, jangan dimain tarik tali.
Sakit hanya Tuhan yang tahu.

Ada sesuatu yang aku ternanti-nanti di bulan ini. 
Ya Allah, permudahkanlah urusan aku dan rakan-rakanku.

Sesuatu yang aku takut sangat yang teramat, bulan 6 nanti.
Ya Allah, ku doakan yang terbaik untuk hambaMu semua.

Tests lining up this week tapi apa pun belum mula baca.
Apa nak jadi ni Shuhada ooiiiiiii.

Salam 1 Malaysia.

No comments:

Post a Comment